Log in
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

Registreer u nu!
Hoofdmenu
Bericht verslag:
 

Re: Stella komt er aan...

Onderwerp: Re: Stella komt er aan...
door terpentijn op 13-01-2018 12:15:55

Nou gisterenavond bezoekje aan de pupsels gebracht.

In het nest waren 3 teefjes, eentje daarvan was cht heel klein en had ook heel weinig "brand" en dus opmerkelijk veel zwart, die was echter al besproken door een familielid van de fokster.

Bleven twee dametjes over... dat leken wel tweelingzusjes, we namen ze mee naar een aangrenzende kamer en zetten ze op de grond. De iets kleinere bekeek ons mensen niet en begon meteen terug te scharrelen naar de anderen in de werpkist.
De iets grotere ging eens zitten, bekeek mijn laarzen, maaide met een voorpootje naar de laarzenneus en begon een beetje rond te dwalen. Toen deed ze een plas, waarna ze omhoog keek, recht in mijn gezicht. Ik tilde d'r op en bekeek dat smoeltje eens. Ze bleef me recht aankijken, heel rustig, en sloeg de pootjes om mijn hand.

Deze is het, zei ik.

De naam werd op het halsbandje geschreven met stift en op 5 februari kan ik haar ophalen.

Maandag is ze 5 weken. Er viel dan ook nog niet echt veel aan te zien, maar het gedrag gaf voor mij de doorslag. Een onbevangen ondernemend dametje lijkt me wel, niet degene die meteen weer naar broertjes en zusje terug wilde.

Foto's moet ik nog opladen, maar ik heb het hectisch druk want huisgenoot Adriaan van 83 is afgelopen woensdagochtend met spoed per ambulance afgehaald en op de Intensive Care opgenomen, dus daar moet weer een hoop voor geregeld, bezocht en gedaan worden, een hele zorg weer.

En van de foto's is te groot (ik kan niet verkleinen), nog even puzzelen en Carla Moderator te hulp vragen... hihi).

Open in new window

copyright (c) 2014 www.hetdolledoberforum.nl / www.dobermannforum.nl