Log in
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

Registreer u nu!
Hoofdmenu
   Alle Berichten (DobiStar)


(1) 2 3 4 ... 252 »


Re: Wuba onverwachts overleden
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
Wat een nachtmerrie, verschrikkelijk Ontzettend veel sterkte toegewenst...

Gepost op: 14/3/2016 23:16
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: Diabo is niet meer
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
Wat een vreselijk en onverwachts bericht...
Lieve Miranda, Paul, Kevin en Justin: heel veel sterkte toegewenst!
Wat zal het opeens stil en leeg zijn zonder jullie kanjer.
Weet dat we met jullie mee leven en aan jullie denken.

Gepost op: 7/3/2016 14:39
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: oppas voor King tijdens vakantie.
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
Hey Susanne,
Je hebt er helemaal niets aan, want ik heb in die periode al een Doberreutje te logeren...
Maar anders was King hier van harte welkom geweest!
Groetjes en hopelijk lukt het je om een geschikte oppas te vinden
Susanne

Gepost op: 19/6/2015 18:13
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: Gunney's laatste verjaardag..........
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline

Gepost op: 1/1/2015 2:01
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: GUNNEY is niet meer.....
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
Dank jullie wel allemaal

De aanwezigheid van Natasja's Duco, op Gunney's eerste sterfdag, was echt ongelooflijk fijn en een enorme troost!

Voeg bestand toe:jpg  IMG_1510_HighFive.JPG (111.68 KB)
75_54317b77c3468.jpg 646X485 px

Gepost op: 5/10/2014 19:10
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Duco's logeerpartij
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline


Vorige week maandagavond is Natasja haar lieve Duco komen brengen voor een 10-daagse logeerpartij. Na aankomst was gelijk bij de eerste kennismaking (Duco sprong op voor een begroeting) binnen 3 seconden mijn nieuwe panty kapot. Hahaha ik had ook beter moeten weten natuurlijk, maar was net terug van een feestje en had me nog niet kunnen omkleden. We hebben een klein rondje gelopen en aan de rand van de wijk mocht Duco al even los. Dat ging hartstikke goed, hij komt direct weer terug als je hem roept. Weer thuis was de laminaatvloer even een verrassing, daar blijkt Duco normaal gesproken angstig voor te zijn omdat het hem te glad is. Maar vooralsnog ging het gelukkig gewoon goed. Toen Natasja even naar de auto liep om Duco's mand op te halen, bleef hij gefocust bij de voordeur staan. Ikke roepen en klappen maar nee hoor, meneer had bananen in z'n oren en geen haar op z'n Doberlijf die er aan dacht om zich door mij te laten afleiden. Na het afscheid van z'n vrouwtje, ben ik gelijk een eind met Duco gaan lopen en hebben we Natasja nog even uitgezwaaid. Precies op dat moment zag Duco een kat aan de andere kant van de sloot. Ik was al op de hoogte van het feit dat hij daar met volle overgave achteraan gaat en gelukkig had ik de kat net iets eerder gespot dan Duco zelf. Dus ik probeerde nog gauw flink tegen hem kletsen in de hoop dat ie 'm niet zou zien, maar die vlieger ging niet op haha. Tijdens de verdere wandeling deed Duco regelmatig de 'Dobershake' om een beetje stress van hem af te schudden, het was immers reuze spannend in een nieuwe buurt met een vreemde oppasmoeder zonder z'n vrouwtje Natasja en hondenvriendinnetje Femi... Ik heb de hele weg lekker veel hardop tegen Duco lopen kletsen, zodat ie gelijk aan mijn stem en aanwezigheid kon wennen. Mensen die me hebben zien (horen) lopen, zullen wel gedacht hebben dat ik ze niet allemaal op een rijtje had haha. Eenmaal weer thuis ging Duco natuurlijk op zoek naar Natasja en toen hij haar niet kon vinden heeft ie even zachtjes staan piepen. Daarna is ie toch in zijn mand gaan liggen. Die avond keek hij nog wat onwennig om zich heen en af en toe was het nog even piepen. Ik had de mand wel gezellig naast de bank gezet en het liefst wilde ik Duco natuurlijk troosten en knuffelen. Maar ik heb 'm bewust even met rust gelaten, want hij moest er nu zelf even doorheen en zich weten te herpakken. Later heb ik toch rustig wat toenadering gezocht en dat bleek Duco toch wel prettig te vinden. Hij liet zich heerlijk kriebelen achter z'n oortjes en werd er wat rustiger van. Maar tot een spelletje liet hij zich nog niet verleiden hoor, Duco is wel goed maar niet gek hihi De laatste avondronde ging prima en de eerste nacht is ie echt hartstikke braaf geweest!

De volgende morgen gingen we er op uit voor de eerste ochtendwandeling bij daglicht. Tjonge wat was Duco een sterke kerel! Na een onverwachte ruk voelde ik mijn onderrug, waarvoor ik al een paar weken bij de fysiotherapeut kom. Daar had ik toevallig diezelfde ochtend ook een afspraak en zijn reactie op de sterke logerende viervoeter? "Hartstikke mooi, dat is een hele goede oefening!" Ik hoefde warempel geen nieuwe afspraak meer te maken. Ik moest er wel even om lachen maar de fysiotherapeut heeft toch gelijk gekregen; binnen de kortste keren ging het gelukkig toch goed met mijn rug en de sterke Duco tijdens het lopen. Mensen uit de buurt, die me tot vorig jaar altijd met Gunney hadden zien lopen, reageerden verrast. "Tjonge wat is ie klein en smal vergeleken bij Gunney!" Nou door z'n postuur hoefden ze zich echt niet te laten misleiden, want Duco was toch echt wel tig keer sterker dan Gunney, haha. Na die eerste ochtendwandeling vond Duco 'opeens' toch het laminaat eng. Na binnenkomst bleef hij doodleuk op de voordeurmat staan. Ik probeerde hem met z'n ontbijt te verleiden en daarmee kreeg ik hem wel een paar stapjes op het laminaat, maar uiteindelijk ging ie toch gauw weer terug op de deurmat. Daar heeft ie z'n ontbijtje goed gegeten en vervolgens heb ik hem maar even aan de riem naar zijn mand begeleid, dan kon ie in ieder geval op z'n eigen plekje even bijkomen. Daarna wat spelletjes geprobeerd, maar Duco liet zich niet verleiden en zette geen stap op dat 'rare' laminaat. Met wat eten moet het lukken, dacht ik, en ik legde wat koekjes op een rij voor z’n mand. Maar Duco bleef gewoon op z'n plek liggen en ik zag hem denken: "Dat is een heel mooi spoortje met snoepjes Susanne, maar ik blijf lekker veilig in mijn mand".
's Middags ben ik voor het eerst een stukje met Duco gaan fietsen. Dat was hij niet gewend omdat hij dat normaal nooit doet. Maar het fietsen ging in één keer goed en Duco deed het perfect! Later die middag heb ik thuis een oud kokoskleed van m'n ouders in de woonkamer weten te leggen, dus toen ging het met Duco's laminaatangst gelukkig gelijk iets beter.

Duco had met z'n logeerspulletjes ook een zogenaamde 'wiebelkong' meegebracht. Wat een grappig ding is dat! Hup, een handje snoepjes erin en hij weet zich er goed mee te vermaken. Tijdens één van de ochtendwandelingen die week, rende er een kat voor Duco uit. De flexiriem was al helemaal uitgerold en Duco was bijna niet meer te houden. Ik had hem gelukkig wel goed vast en ik hing met m'n hele gewicht achteruit in de riem. Maar ik kon niet op m'n plek blijven staan haha, wat enorm sterk is Duco! Later die middag had hij wel héél véél zin om te fietsen. Hij ging als een raket en ik moest gewoon steeds bij remmen. Niets meer netjes naast lopen zoals op de eerste dag, nee Duco wilde gaan met die banaan!
Toevallig was Roel alleen tijdens het weekend thuis en die eerste ontmoeting was zo grappig. Roel kwam achterom en toen Duco hem in de tuin zag, moest ie toch eerst echt wel even goed waken (blaffen). Maar toen hij eenmaal binnen kwam, was Duco zo blij en enthousiast! Terwijl ze elkaar niet kennen. Roel vond het ook erg leuk om weer een echte Dober te zien en te voelen. Van de zomer hadden we namelijk een langharige herder te logeren. Maar als je dan weer die Dobervacht onder je handen voelt... dat is zo fijn en vertrouwd. Duco heeft ook een schitterend mooi gladde en zachte vacht. En hij ruikt zo héérlijk naar Dobermann hihi. Behalve de wiebelkong deed Duco binnen niet zoveel met z'n speeltjes. Maar Roel haalde Gunney's oude flostouw tevoorschijn en daarmee wist hij Duco probleemloos tot een spelletje te verleiden, zo grappig!
Zaterdagavond hadden wij een bruiloft en toen heeft Duco voorbeeldig op het huisje gepast De zondag erna was het heerlijk weer en konden we lekker in de tuin vertoeven. Duco kan zulke coole 'high fives' doen, het is echt een lieverd. Afgelopen dinsdag fietste ik weer met hem naar een afgelegen veldje, waar hij dan lekker een stuk los kan lopen. Ik had z'n frisbee mee en het balletje aan het touwtje. Op de terugweg ging het mis en gooide ik de frisbee pardoes over een hek in een geheel omheind veld ernaast. Ik dacht oh neeee... en Duco keek me ook aan met een blik van, wat doe jij nou?? Ik liep een stukje verder om te kijken of er ergens een opening in het hek zat, maar helaas. Gelukkig had ik wel stevige rubberlaarzen aan, dus dan maar klimmen dacht ik bij mezelf. Ik schoof m'n kokerrok net boven m'n knieën, maar ik kon me alleen echt nergens afzetten. Het was namelijk zo'n hek van ruitjesgaas en kwam ongeveer tot okselhoogte. Klimmen wilde dus niet lukken... moest ik dan serieus hulptroepen gaan optrommelen om een frisbee uit een weiland te halen? Ik zag nog één optie; ik tilde het gaas vanaf de onderkant met al m'n kippekracht omhoog en hoopte natuurlijk dat Duco eronder door zou gaan. Niet dus. Ik zette m'n meest enthousiaste stem op om hem te motiveren en bedacht toen om het touwballetje aan de andere kant van het hek voor z'n neus te houden. Yes! Dat werkte; Duco kroop onder het hek door en rende met z'n balletje door het weiland. Maar nu moest hij de frisbee gaan zoeken en dus eerst het balletje afgeven, ik zag het nog niet gebeuren. Maar toen hij voor de tweede keer terug kwam, liet hij inderdaad dichtbij het hek z'n balletje los zodat ik deze onder het hek door kon pakken. Gauw het balletje achter m'n rug en maar roepen dat ie de frisbee moest zoeken... jaaa het lukte! Nu nog Duco weer terug onder het hek door met frisbee en al, wat een teamwork Ik was zo trots op Duco dat de missie in één keer was geslaagd, dus uitgebreid belonen met klopjes en braaf en goed zo. Haha wat stonden we daar samen blij te zijn op het veldje!
En inmiddels was het alweer donderdag en werd Duco 's avonds weer opgehaald... Tjonge wat zijn de dagen ongelooflijk snel gegaan, hij had echt nog veel langer mogen blijven. Een super lieve Dober, wat een liefde en gezelligheid! Gelukkig was ik deze laatste dag vrij en heb ik er nog een mooie Duco-dag van gemaakt. Lekker gewandeld, stukjes gefietst, op veldjes gespeeld en gedold, en 's avonds nog even lekker samen op de bank relaxen... Ik heb heerlijk van je genoten Duco en zal je eerst wel even missen, maar wens je veel plezier terug bij je vrouwtje en doe een kusje aan Femi

Voeg bestand toe:jpg  IMG_1391_\'kHebEenBeetjeLaminaatangst.JPG (67.73 KB)
75_5431741b8f083.jpg 490X653 px

jpg  IMG_1394_\'kBlijfMooiOpDeVoordeurmatHoor.JPG (64.46 KB)
75_5431742500ea6.jpg 653X490 px

jpg  IMG_1397_OkéVeiligInM\'nMandjeDanMaar.JPG (65.54 KB)
75_5431742d2d4eb.jpg 653X490 px

jpg  IMG_1398_\'kKomErMooiNietUitVoorEenSnoepspoortje.JPG (55.62 KB)
75_5431743391bf5.jpg 653X490 px

jpg  IMG_1510_HighFive.JPG (111.68 KB)
75_543174396ae39.jpg 646X485 px

jpg  IMG_1520_HandsomeDuco.JPG (92.37 KB)
75_5431744053346.jpg 653X490 px

jpg  IMG_1530_Bankhangen.JPG (56.70 KB)
75_5431744fefaed.jpg 485X646 px

Gepost op: 5/10/2014 18:50
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: Dag Tessa....dag mooi dapper meisje
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
Och, precies een jaar na Gunney...
Ongelooflijk veel sterkte voor Tessa's familie toegewenst, ik leef met jullie mee
Rust zacht mooi meisje, en geef mijn Mann een lief likje daarboven

Gepost op: 24/9/2014 14:47
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: GUNNEY is niet meer.....
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
† 24-09-2013
Exactly one year ago I had to let you go...
I’m so sorry, my precious, you’re irreplaceable...

Voeg bestand toe:jpg  GUNNEY-20140924-A.jpg (43.54 KB)
75_54227fd7ce1bc.jpg 380X337 px

jpg  GUNNEY-20140924-B.jpg (119.64 KB)
75_54227fe048e24.jpg 434X336 px

Gepost op: 24/9/2014 10:25
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: Het Dolle Dober forum stoppen........
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
A.u.b. niet stoppen lieve mensen..... Het zou echt eeuwig zonde zijn als zo'n rijke database aan informatie en naslagwerk verloren gaat Toegegeven, sinds het overlijden van m'n Kanjer op 24-09-2013 ben ik hier inderdaad ook sporadisch en het stomme is dat ik daar zelf behoorlijk van baal. Het Dolle Dober Forum zit namelijk in m'n hart, aangezien Gunney de wereld voor me heeft betekend en met hem kwam zeven jaar geleden ook HDDF in m'n leven. Ik heb hier vele mooie mensen leren kennen, die ik eigenlijk ook steeds een beetje meer mis... Wat mij betreft is mijn afwezigheid dan ook absoluut van tijdelijke aard en hoop ik weer van alles en nog wat te kunnen melden, zodra er in de toekomst weer een Dobertje op mijn pad komt. Bovendien heb ik hier zoals velen de afgelopen jaren zo ongeveer een boekwerk met annekdotes over mijn Kanjer verzameld, die ik heel graag nog eens (digitaal) zou willen bundelen alleen weet ik niet hoe ik dat het beste aanpak. Ik zou, bij wijze van spreken, m'n haren uit m'n hoofd trekken als alles op korte of lange termijn in de digitale prullenbak verdwijnt

Gepost op: 15/4/2014 14:42
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur


Re: GUNNEY is niet meer.....
Dit is een echte DOLLE!
Lid sinds:
24/9/2007 16:10
Groep:
Geregistreerde gebruiker
Berichten: 2589
Offline
† 24-09-2013 ...I think about you day and night

Voeg bestand toe:jpg  _MG_1742_BW_Frame_10%.JPG (35.62 KB)
75_5330892be9d3c.jpg 339X230 px

Gepost op: 24/3/2014 20:36
_________________

Verstuur bericht naar andere applicatie Verstuur(1) 2 3 4 ... 252 »
copyright (c) 2014 www.hetdolledoberforum.nl / www.dobermannforum.nl